Ustvarjamo svet, v katerem ljudje radi opravljajo svoje delo in si vsak dan prizadevajo, da njihove organizacije dosegajo vrhunske uspehe.

dr. Peter Baloh

Uveljavljen svetovalec z več kot 15.000 urami projektov organizacijskih sprememb, coachinga in delavnic v mednarodnem okolju. Vodstvene izkušnje iz majhnih, srednjih, velikih podjetij in korporacij. Certificiran manager sprememb po PROSCI®. Edini certificiran Gallup Q12® High Performance Management in Gallup Strengths Coach® v regiji.

Borut Jeglič

Podjetnik, svetovalec za zavzetost zaposlenih, coach za razvoj vodij, in svetovalec za uvajanje sprememb v organizacije. Je certificiran GALLUP High Performance Manager®. Njegove izkušnje obsegajo več kompleksnih
projektov spremembe načina vodenja, dela z ljudmi in drugih transformacij v majhnih, srednjih in velikih podjetjih, kjer je deloval kot svetovalec ali coach vodjam na vseh organizacijskih nivojih.

dr. Jaka Lindič

Serijski podjetnik z več uspešnimi exiti, poslovni angel in mentor podjetniškim ekipam. Profesor na Ekonomski fakulteti in raziskovalec inoviranja poslovnih modelov na Berkeley University (ZDA). Sodelavec pospeševalnikov SkyDeck (ZDA) in ABC. Certificiran coach Gallup EP10®.

Tomaž Stritar

Uveljavljen poslovni svetovalec, strokovnjak za razvoj izobraževanih produktov ter orodji, ki zmanjšujejo bledenje znanja in veščin. Njegovih predavanj in delavnic (s povprečno oceno 4,8 od 5) se je udeležilo že več tisoč udeležencev tako v Sloveniji kot v tujini. Je avtor več poslovnih publikaciji in priročnikov.

Katarina Razmovski

Z izobrazbo iz prava in kadrovskega managementa ter dolgoletnimi izkušnjami z osebnim trenerstvom je na poti do doseganja njihovih ciljev do sedaj pomagala pri spreminanju dnevnih rutin že skoraj tisoč posameznikom.

+ mreža 30 uveljavljenih Gallup Strengths in SDI coachev v Sloveniji in tujini, ki jih angažiramo pri projektih po potrebi.

Vas zanima, kako lahko do uresničevanja vaše vizije pomagamo vam?

Pišite nam na

info@ujemiznanje.com

©2017 Ujemi Znanje d.o.o.